Η επιλογή του νέου σας στρώματος είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ!!!

Στρώματα Ορθοπεδικά και Ανατομικά, με συνδεδεμένα, ανεξάρτητα ή και χωρίς ελατήρια, ό,τι και να επιλέξετε, όπως και αν το θέλετε, θα το βρείτε εδώ!!!

 

Η ποιότητα του ύπνου έχει μεγάλο αντίκτυπο για την συνολική ποιότητα της ζωής μας. Γι’ αυτό εμείς επιδιώκουμε να σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα ύπνου μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ορθοπεδικών και ανατομικών στρωμάτων στη τιμή που θέλετε!!!


 

 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ με συνδεδεμένα ελατήρια BONELL.

 

 

 

 

 

 

 


 

Διαφορετικοί τύποι στρωμάτων ,

για να επιλέξετε, το νέο σας στρώμα.

Θα το βρείτε εδώ, στη διάσταση, στον τύπο και

στην

τιμή που θέλετε!!!

 

 


 

ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ με ανεξάρτητα ελατήρια POCKET.

Χρήσιμες συμβουλές:

Εν αρχή ην το… γύρισμα! Γνωρίζουμε ότι είναι μια επίπονη δουλειά, την οποία δύσκολα μπορεί να κάνει μία γυναίκα μόνη της, όμως είναι απαραίτητο τουλάχιστον κάθε 1,5 μήνα (6 εβδομάδες) να γυρνάμε το στρώμα, έτσι ώστε να μην υφίσταται την πίεση του σώματός μας μόνο από τη μία πλευρά και «βουλιάξει» με τον καιρό. Το καλύτερο γύρισμα είναι το λεγόμενο «διπλό», δηλαδή δεν γυρνάμε μόνο το στρώμα κατά πλάτος, αλλά και κατά μήκος. Π.χ. αν η ταμπέλα του στρώματός μας ήταν στο κάτω δεξιό μέρος του κρεβατιού μετά το γύρισμα πρέπει να βρίσκεται στο πάνω αριστερό.


 

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΤΗΡΙΑ LATEX - MEMORY FOAM.

 

 


LATEX
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


Η φυσική επιλογή. Ένα στρώμα με LATEX, χωρίς ελατήριο.            Το latex προέρχεται από την ειδική επεξεργασία του  εκχυλίσματος του φυσικού καουτσούκ και χαρακτηρίζεται         από μοναδικές ιδιότητες που χαρίζουν ανάπαυση και            υγιεινή στον ύπνο. Οι ειδικές ανοιχτές κυψέλες που διαθέτει δημιουργούν άριστο εξαερισμό στο εσωτερικό του στρώματος, ενώ παράλληλα οι αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες το καθιστούν ένα από τα πιο υγιεινά στρώματα, διότι τα ακάρεα και οι μικροοργανισμοί δεν μπορούν να αναπτυχθούν και δεν προκαλούνται αλλεργίες. Έχει εσωτερικό βαμβακερό και μη αποσπώμενο κάλυμμα και εξωτερικό κάλυμμα που αφαιρείται εύκολα και πλένεται.

 


 

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?