Σχετικά με μάς

Λίγα λόγια για εμάς

Ένα έπιπλο που ξεχωρίζει για την τεχνολογία του, είναι διαχρονικό, έχει το δικό του όνομα, μια μεγάλη ιστορία και κάνει τη διαφορά στο χώρο σας, είναι το έπιπλο Κουλούρης.

Πράγματι, η ιστορία των επίπλων Κουλούρη στο Βόλο είναι μεγάλη και ξεκινά πριν από εξήντα και πλέον χρόνια και συγκεκριμένα από το 1953!. Ήταν τότε που ο Νίκος Κουλούρης, στην καρδιά του Βόλου, αρχικά στην οδό Γκλαβάνη στον Αγιο Νικόλαο και κατόπιν μέχρι το 1967 στην οδό Λώρη, με αγάπη και μεράκι για την δουλεία του, δημιουργούσε έπιπλα ποιοτικά, που σε κάθε αρχοντόσπιτο και νοικοκυρόσπιτο του προσεισμικού Βόλου ξεχώριζαν, γιατί άρχοντας, νοικοκύρης και ξεχωριστός άνθρωπος ήταν και ο ίδιος στη δουλειά του.  Μια δουλειά την οποία μεγάλωσε γι` αυτό και μετέφερε την επιχείρησή του στην περιοχή του Πεδίον του Άρεως επί της Λεωφόρου Αθηνών 88, όπου από το 1978 δημιούργησε και έκθεση, ενώ συνέχισε να δουλεύει με παραγγελίες.

Έτσι η εταιρεία Υιοί Ν. Κουλούρη Ο.Ε. κατάφερε να εδραιώσει το όνομά της στο χώρο του επίπλου, ένα όνομα που πλέον ταυτίζεται με την ποιότητα, τη διαχρονικότητα, με το έπιπλο που ξεχωρίζει.

Οι Υπηρεσίες Μας

1

Κατασκευή Επίπλων

3

Δωρεάν μεταφορικά

2

Συναρμολόγηση στον χώρο σας

4

Μοντέρνος σχεδιασμός

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.