Ανώστρωμα memory foam και latex - Έπιπλα Βόλος Κουλούρης

Αναβαθμίστε την άνεση του στρώματός σας επιλέγοντας ένα ανώστρωμα από την συλλογή μας και γνωρίστε την ιδανική υποστήριξη στον ύπνο σας.

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ  MEMORY FOAM
Κατασκευάζεται από το επαναστατικό και απόλυτο θερμορυθμιστικό υλικό i-foam – memory foam με θερμορυθμιστικές ιδιότητες (το καλοκαίρι σας δροσίζει και το χειμώνα διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του σώματος), το οποίο προσαρμόζεται άψογα στις καμπύλες του σώματος, ανάλογα με τις πιέσεις που δέχεται. Καλύπτεται με βαμβακερό ελαστικό πανί. Διατίθεται με εξωτερικό κάλυμμα με θερμορυθμιστικές ιδιότητες και φερμουάρ, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και να πλυθεί.

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ LATEX
Κατασκευάζεται από το υλικό latex (σε μορφή φύλλου) σε διάφορα πάχη. Εσωτερικά καλύπτεται με βαμβακερό ελαστικό πανί. Το εξωτερικό του κάλυμμά διαθέτει φερμουάρ και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και να πλυθεί.

Ακολουθήστε μας:
Social Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://epiplavolos.gr/wp-content/uploads/2020/02/koulouris-logo-768x240.png

Έπιπλα Κουλούρης

Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε χώρου, τα έπιπλα ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ συνδυάζουν μινιμαλιστική απλότητα και στιλ, με υψηλή αισθητική. Κάθε έπιπλο που φέρει την υπογραφή ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο με απόλυτη προσήλωση και συνέπεια, αποτέλεσμα μοναδικής γνώσης και εμπειρίας χρόνων, φτιαγμένο για να βρει τη θέση του σε κάθε σπίτι με γούστο και αισθητική!
Επικοινωνία
Λεωφ. Αθηνών 88 Πεδίον του Άρεως Βόλος - Τ.Κ. 38334
Social