“Έπιπλα Κουλούρης”

About Us
About Us

Λίγα λόγια για εμάς

Ένα έπιπλο που ξεχωρίζει για την τεχνολογία του, είναι διαχρονικό, έχει το δικό του όνομα, μια μεγάλη ιστορία και κάνει τη διαφορά στο χώρο σας, είναι το έπιπλο Κουλούρης.
Πράγματι, η ιστορία των επίπλων Κουλούρη στο Βόλο είναι μεγάλη και ξεκινά πριν από εξήντα και πλέον χρόνια και συγκεκριμένα από το 1953!. Ήταν τότε που ο Νίκος Κουλούρης, στην καρδιά του Βόλου, αρχικά στην οδό Γκλαβάνη στον Αγιο Νικόλαο και κατόπιν μέχρι το 1967 στην οδό Λώρη, με αγάπη και μεράκι για την δουλεία του, δημιουργούσε έπιπλα ποιοτικά, που σε κάθε αρχοντόσπιτο και νοικοκυρόσπιτο του προσεισμικού Βόλου ξεχώριζαν, γιατί άρχοντας, νοικοκύρης και ξεχωριστός άνθρωπος ήταν και ο ίδιος στη δουλειά του.  Μια δουλειά την οποία μεγάλωσε γι` αυτό και μετέφερε την επιχείρησή του στην περιοχή του Πεδίον του Άρεως επί της Λεωφόρου Αθηνών 88, όπου από το 1978 δημιούργησε και έκθεση, ενώ συνέχισε να δουλεύει με παραγγελίες.
Τον Νίκο Κουλούρη στη δουλεία, διαδέχτηκαν από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 τα παιδιά του, Γιώργος και Τριαντάφυλλος που γνωρίζοντας από τον πατέρα τους τα μυστικά της, αλλά και σπουδάζοντας πάνω στο έπιπλο και την διακόσμηση, έδωσαν στην επιχείρηση νέα ώθηση, την έφεραν σε κορυφαία θέση σε πανελλαδικό επίπεδο.
Γιατί ακριβώς είχαν γνωρίσει και είχαν κάνει βίωμά τους ότι στον κάθε πελάτη θα πρέπει πάντα να προσφέρονται έπιπλα ξεχωριστά, αληθινά καλλιτεχνήματα.  Στην έκθεση που τριπλασιάστηκε σε εμβαδόν και σήμερα καταλαμβάνει ένα χώρο 1200 τ.μ., προστέθηκαν νέες δημιουργίες μοναδικών σχεδίων, φτιαγμένες όλες στα τελειότερα μηχανήματα C.N.C. του εργοστασίου, που επέκτειναν και μετέφεραν από την οδό Αθηνών το 2001 στον Άγιο Γεώργιο Φερών, ώστε να είναι διασφαλισμένη τόσο η υψηλή ποιότητα όσο και η προσοχή ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει όλα τα έπιπλα της εταιρείας για έξη και πλέον δεκαετίες.
Έτσι η εταιρεία Υιοί Ν. Κουλούρη Ο.Ε. κατάφερε να εδραιώσει το όνομά της στο χώρο του επίπλου, ένα όνομα που πλέον ταυτίζεται με την ποιότητα, τη διαχρονικότητα, με το έπιπλο που ξεχωρίζει.

Οι υπηρεσίες
μας

 • 01.

  Κατασκευή Επίπλων

 • 02.

  Συναρμολόγηση στον χώρο σας

 • 03.

  Δωρεάν μεταφορικά

 • 04.

  Μοντέρνος σχεδιασμός